Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (SBMYO) öğrencileri, Nevşehir Belediyesi’ne teknik gezi düzenledi.

NEVÜ Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (SBMYO) tarafından teknik gezi kapsamında Nevşehir Belediyesi’ne düzenlenen ziyarette Yerel Yönetimler Programı öğrencileri ile bir araya gelen Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, yerel yönetimler, belediyecilik ve belediye başkanlığı ile ilgili öğrencilere bilgiler vererek, kendilerinin sorularını cevapladı.

Öğrencilerle daha sonra, Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Erol eşliğinde Nevşehir Belediye binası içerisinde yer alan encümen toplantı salonu ve belediye meclisi ile teknik bölümleri gezdi. Başkan Yardımcısı Erol öğrencilere, kamu hizmeti ve belediye işleri ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Yerel yönetimlere yönelik öğrencilerin birinci ağızdan bilgilendirilmesinin yapıldığı teknik gezide yer alan Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu temsilen Okul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erdem Selman Develi, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet Uçar ve Öğr. Gör. Sıddık Ünal, Yerel Yönetimler Programı Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Talip Kurşuncu ve Öğr. Gör. Nazmiye Çağlar Topal ile öğrenciler, katkılarından ve ilgilerinden dolayı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran başta olmak üzere belediye personeline teşekkür etti.