Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Nevşehir Sigorta Acenteleri Derneği’ne teknik gezi düzenledi.

Nevşehir Sigorta Acenteleri Derneği İl Başkanı ve SAİK (Sigorta Acenteleri İcra Komitesi) Meclis Üyesi Lokman Kozan, Sigortacılık İl Delegesi Aynur Dağ Yüksel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mutlu Öğütken, Çağrı Özkul ve Ali Tekbıçak, Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerine yönelik teknik ve sektörel bir sunum yaparak sigortacılık mesleğinin önemini ve durumunu aktardı.

Nevşehir Sigorta Acenteleri Derneği İl Başkanı Lokman Kozan, sigortacılık mesleği hakkında detaylı bilgiler vererek mesleğin dünü, bugünü ve yarını hakkında tecrübelerini paylaştı ve öğrencilerin sektörle ilgili sorularını cevaplandırdı.

Sigortacılık mesleğinin sektörel olarak incelendiği teknik gezide, Gülşehir Sosyal Bilimler MYO'yu temsilen Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör Mehmet Uçar ve Bölüm Öğretim Elemanı Müjdet Güngör, öğrencilere katkılarından dolayı, SAİK (Sigorta Acenteleri İcra Komitesi) Meclis Üyesi Lokman Kozan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.