Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencilerine yönelik Gülşehir Ziraat Bankası ve Türkiye İş Bankasına teknik gezi düzenlendi.     

NEVÜ Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Uçar ve Bölüm öğretim elemanları Müjdet Güngör ve Mert Anıl Atamer eşliğinde Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerine yönelik düzenlenen teknik gezide Gülşehir Ziraat Bankası Müdürü İsmail Baştuğu ve Gülşehir Türkiye İş Bankası Müdürü Soner Güveren, bankacılık mesleği hakkında detaylı bilgiler vererek mesleğin dünü, bugünü ve yarını hakkında tecrübelerini paylaşarak öğrencilerin sektör hakkında merak ettikleri soruları cevapladı. Ayrıca mezun olduktan sonra bankacılık mesleğini sürdürmeyi amaçlayan öğrencilerin izlemeleri gereken yollar ve almaları gereken belgeler hakkında kapsamlı bir görüşme yapıldı.

Bankacılık mesleğinin sektörel olarak incelendiği teknik gezide, Gülşehir SBMYO Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör Mehmet Uçar ve Bölüm Öğretim Elemanları Müjdet Güngör ve Mert Anıl Atamer; Gülşehir Ziraat Bankası Müdürü İsmail Baştuğ ve Gülşehir Türkiye İş Bankası Müdürü Soner Güveren’e değerli vakitlerini ayırarak öğrencilere yaptıkları katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.