Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Hacıbektaş Belediyesi işbirliği ile NEVÜ Hacıbektaş Kampüsünde de eğitim gören öğrenciler için ücretsiz ring sefer hizmeti müjdesini verdi.

Rektör Aktekin, “Yüz yüze başlayan yeni eğitim-öğretim yılımızla birlikte başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm akademik ve idari personelimizin moral ve motivasyonunu arttırmak, kendilerine daha iyi hizmetler sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bu kapsamda daha önce üniversitemiz merkez kampüste başlattığımız bu hizmeti Hacıbektaş İlçe Belediyesi’nin katkılarıyla Hacıbektaş Kampüsümüzde de başlatmış bulunuyoruz. Öğrencilerimizin ve personelimizin okul binaları, ana giriş kapıları ve TOKİ konutları arasında ulaşımını kolaylaştırmak adına ilçede belirlenen belli noktalarda otobüs durakları oluşturularak ücretsiz ring seferleri başladı. İsteyen öğrencilerimiz ve tüm personellerimiz hafta içi sabah saat 08:00-21:00 saatleri arasında belirlenen güzergahlardaki ring seferi hizmetinden ücretsiz yararlanabilirler.

Bu hizmetin gerçekleşmesi noktasında kıymetli katkılarından dolayı Hacıbektaş İlçe Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok'a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.