Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğretim üyeleri, “Kariyer Günleri” kapsamında üniversite adayı öğrencilerle buluştu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Arslan, Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İlhan Aras Nevşehir Merkez Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri” kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Üniversite hayali kuran ve bu yıl üniversite sınavına girecek olan son sınıf öğrencileriyle söyleşide buluşan Doç. Dr. Aras ve Doç. Dr. Arslan, NEVÜ’nün okul, bölüm ve programları, düzenlenen sosyal, kültürel, bilimsel, sportif etkinlikler ile birlikte sahip olduğu imkânlar hakkında öğrencilere bilgi verdi. Üniversite adayı öğrencilerin merak ettikleri soruları da cevaplayan Aras ve Arslan, öğrencilere belirledikleri hedefler doğrultusunda çok çalışmalarıyla birlikte sevdikleri mesleğe yönelik tercihlerde bulunmalarına yönelik tavsiyelerde bulundular.

NEVÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümleri, müfredatta yer alan dersler, mezuniyet sonrası meslek ve kariyer alanları hakkında da öğrencilere bilgi veren Doç. Dr. Aras ve Doç. Dr. Arslan, kendilerini üniversite hayatını yakından tanımaları ve benimsemeleri için de Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine davet etti.