Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Benötesi Kadın Kulübü (BEKA) öğrencileri, “Hayır Pazarı” kermesi açtı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Benötesi Kadın Kulübü öğrencileri, NEVÜ Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisleri’nde hayır kermesi açtı. “Hayır Pazarı” adı verdikleri kermeste kendi evlerinde yaptıkları yiyecekleri satışa çıkaran Benötesi Kadın Kulübü öğrencileri, elde edecekleri gelirleriyle de üniversitede eğitim gören arkadaşlarının kitaplarının ücretlerini karşılamayı amaçladıklarını söyledi.

Rektör Aktekin’den Öğrencilere Teşekkür ve Destek Ziyareti

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin beraberinde Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İsmail Köse ile birlikte kermesi ziyaret etti.

Benötesi Kadın Kulübü Akademik Danışmanı Doç. Dr. Adem Çatak, Benötesi Kadın Kulübü Başkanı Hatice Nur Avcı ve kermeste görev alan gönüllü öğrencilerle bir araya gelen Rektör Aktekin, farkındalık ve yardımlaşmayla birlikte öğrenci arkadaşlarının eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenledikleri kermesten dolayı kendilerine teşekkür ederek tebrik etti.

Aktekin üniversite yönetimi olarak, özellikle üniversite bünyesinde faaliyet gösteren kulüp ve topluluklar aracıyla öğrencilerin düzenledikleri her türlü etkinlik ve faaliyetleri desteklediklerini ve desteklemeye de devam edeceklerini söyledi.