Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, “Pomza ve perlit madenleri konusunu ulusal ve uluslararası çalıştaylarla ele alarak bulunduğumuz şehirler ve bölgelerin kalkınmasında dinamik bir rol alacağız. Gerçekleştireceğimiz bilimsel çalışmalarda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile işbirliği yapma konusunda fikir birliğine vardık. Değerli Rektörümüz Prof. Dr. Semih Aktekin’e ziyaretlerinden dolayı ve bu işbirliği için teşekkür ediyorum.”  dedi.

Rektör Aktekin de konuşmasında, “Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ve kıymetli heyeti ile Nevşehir ve Bitlis için büyük bir öneme sahip olan pomza ve perlit madenleriyle ilgili projeleri ve iki üniversite arasında yürütülebilecek bilimsel işbirliği çalışmalarını ele aldık. Kendilerine misafirperverliğinden ve gösterdikleri yakın işbirliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.