Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından aylık ‘Akademik Söyleşiler’ düzenlenecek. Söyleşi programının ilk konuğu ise, 15 Eylül 2021 tarihinde öğretim üyesi Prof. Dr. Servet Karabağ olacak.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından her ayın 15’inci günü saat 21.00’de çevrim içi olarak ‘Akademik Söyleşiler’ gerçekleştirilecek. Sosyal bilimlerde güncel konulardan oluşacak olan söyleşilere öğretim üyeleri, yöneticiler, uzmanlar, öğrenciler ve ilgi duyan herkes katılabilecek. Her ay farklı bir konuğun katılımıyla gerçekleştirilecek olan söyleşilerin amacı başta NEVÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü  öğrencileri olmak üzere tüm katılımcılara yeni bakış açıları kazandırma, küresel gelişmeleri akademik bir bakışla yorumlama ve güncel eğilimleri takip etme noktasında yardımcı olmak.

Söyleşi Programının İlk Konuğu Prof. Dr. Karabağ

NEVÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından gerçekleştirilecek olan ‘Akademik Söyleşiler’ serisinin ilk konuğu Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Coğrafya Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Servet Karabağ olacak.

Prof. Dr. Servet Karabağ 15 Eylül 2021 tarihinde saat 21:00’de çevrim içi olarak gerçekleştirilecek söyleşi programında ‘Küresel Coğrafi Riskler’ üzerine konuşacak.

Söyleşi programına katılmak isteyenler https://nevu.link/sbeas1 adresi üzerinden isim, soy isim ve e-posta adres kısımları doldurmak suretiyle e-posta adreslerine gönderilecek bağlantı adresi üzerinden katılabilecekler.