Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim elemanları, sektör temsilcileriyle toplantıda bir araya geldi. 

Fakülte-Sektör işbirliği kapsamında Turizm Fakültesi Seminer Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Duygu Eren ve bölüm öğretim elemanları ile Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Tevfik Ölmez, Crystal Hotels Resort & SPA Genel Müdürü Selahattin Simit, Yunak Evleri Yöneticisi Abdullah İnal ve Uçhisar Kaya Otel Genel Müdürü Seçkin Özerler katıldı.

Öğrencilerin bölgede neden staj yapmak/çalışmak istemediklerine yönelik yapılan anket sonuçları ve Turizm İşletmeciliği Bölümü eğitim müfredatının istişare edildiği toplantıda katılımcılar, öğrencilerin bölgede neden staj yapmadıklarına ya da mezun olduktan sonra çalışmadıklarına yönelik çözüm önerileri sundular. Ayrıca eğitim öğretim planlarında yer alan derslere ilişkin uygulama fırsatları sunabileceklerini de belirttiler.