Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de,  Anadolu Üniversitesi Nevşehir Sınav Koordinatörlüğü tarafından “2021-2022 Açıköğretim Programları Güz Dönem Sonu Sınavı” gerçekleştirildi.

Sınav hazırlıklarını ve uygulama sürecini yerinde takip eden NEVÜ Rektörü ve Anadolu Üniversitesi Nevşehir Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 08 Ocak 2022 Cumartesi ve 09 Ocak 2022 Pazar günü 4 oturumda gerçekleştirilen Anadolu Üniversitesi 2021-2022 Açıköğretim Programları Güz Dönem Sonu Sınavı’nın alınan tedbirler kapsamında sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlandığı söyledi.

Rektör Aktekin, “Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen 2021-2022 Açıköğretim Programları Güz Dönem Sonu Sınavı, üniversitemiz ana yerleşkesinde bulunan toplam 10 bina ve Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza Evi’nde yapıldı. Pandemi tedbirleri ve kuralları çerçevesinde yaptığımız hazırlıklar ve alınan tedbirlerle 270 öğrencinin girdiği sınavımızı, toplam 450 görevli personel eşliğinde sorunsuz ve başarılı bir şekilde gerçekleştirdik.

Öncelikle sınavın tüm öğrenciler için hayırlara vesile olmasını temenni ederken, sınavda görev alan tüm akademik ve idari personelimize, bina ve sınav güvenliğinden sorumlu Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ile Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi personeline görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.