Eğitime her zaman önem ve öncelik veren, eğitim faaliyetlerine aralıksız devam eden Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü, yapmış olduğu çalışmalar kapsamında Nevşehir genelinde resmi ve özel ortaokullarda Merkezi Sistem Ortak Sınavlara hazırlık sınavı yapacaktır. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR başkanlığında, Müdür Yardımcısı Murat DİLDÖKEN ve Şube Müdürü Ramazan BIYIKLIOĞLU tarafından ilimizde bulunan ortaokul müdürlerimize yönelik toplantı yapıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Sayın DEMİR” öğrencilerimizi alanında uzman öğretmenlerimiz ve ekibimiz ile sınavlara hazırlamaya, öğrencilerimizin elinden tutmaya ve onları hedeflerine ulaştırmaya da devam ediyoruz. Deneme sınavları mevcut bilgi düzeyini ölçme açısından büyük bir önem taşımaktadır. Bu sınavlar çalışılan konuların ve kazanımların ne kadar kavrandığını, dolayısıyla öğrencilerimizin gerçek sınava ne kadar hazır olduğunu gösteren önemli verilerdir. “dedi. Okul müdürlerimizin de gayretli çalışmaları ile hedeflerimize ulaşacağız diyerek okul müdürlerimize gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Bölümü Şube Müdürü Ramazan BIYIKLIOĞLU toplantıya katılan okul müdürlerine deneme sınavı ile ilgili yapılması gerekenler ve Merkezi Ortak Sınavlarda dikkat edilecek hususlar konusunda bilgi vererek okul müdürlerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.