Zeliha Ekmekci Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Murat Demirtaş, beraberinde öğretmen ve öğrencilerle birlikte, okullarına yaptıkları hizmetlerden dolayı Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Aksoy'un makamında yapılan ziyarete karşılıklı yapılan sohbetin ardından Okul Müdürü Demirtaş, Saygıdeğer Belediye Başkanımıza okulumuza yapmış oldukları katkı ve destekleri için teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Bu hafta İstiklal Marşımızın kabulünün 100.yılı ve M.Akif Ersoyu anma haftası olması hasebiyle kendilerine, "Safahat" takdiminde bulunduk" dedi.

BAŞKAN  BÜLENT AKSOY; “DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyetidile getiren Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy “imkanlarımız ölçüsünde okullarımıza destek olamaya, eğitimin sıkıntısız sürmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Eğitim konusunda kurumlar kadar tüm bireyler çok hassas olmalı. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmesi ve gelişim göstermesi için herkes elini taşın altına mutlaka sokmalı. Derinkuyu Belediyesi olarak eğitim kurumlarına desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

​​​​​​​