NEVŞEHİR(MHA) Milli Eğitim Bakanlığının tüm illerde uygulamaya geçirdiği Okullar Hayat Olsun projesi Nevşehir’de de uygulanıyor.

Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde okullar hayat olsun projesi kapsamında okullarda yapılabilecek projelerin Milli Eğitim Bakanlığına bildirilmesinde son gün bugün olarak belirlendi.

Konuya ilişkin İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “Okullar Hayat olsun Projesi Kapsamındaki Okulların Bilgi Güncellemeleri 18 Temmuz 2013  tarihine kadar güncellemelerinin yapılması istenmişti, ancak Bakanlığımızdan 29 Temmuz 2013 tarihinde gönderilen yazıdan anlaşıldığı üzere merkez okul/ilçelerin ve İlçe okullarının  bilgilerinde yine eksiklikler tespit edilmiş olup, 02 Ağustos 2013 tarihine kadar okulların fiziki mekanlarını hangi gün ve saatlerde vatandaşların kullanımına sundukları da belirtilecek yazımız ekindeki  listede eksik bilgileri bulunan merkez okul İlçe, İlçe Okul  Müdürlüklerinin yukarıda belirtilen web sayfasından her okul kendi şifresi ile bilgilerini güncellenmesi gerekmektedir. Aksi Takdirde gerekli güncemle yapmayan kurum ve Müdürlükler hakkında  yasal İşlem yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.