Nevşehir'e bağlı Yazıhüyük Kasabasında, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden kızları öğretmen Özge GÜNDÜZ'ün isminin yaşatılması adına Ailesi tarafından yaşadıkları beldedeki ana sınıfının düzenleme çalışmaları yaparak Ana sınıfına Özge öğretmenin ismi verildi.

Sınıfın Açılışı, Derinkuyu Milli Eğitim Müdürü Hacı DÜNDAR, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz ÇAVDAR, Okul Müdürü Murat ŞAHİN, Özge Öğretmenin Sevgili Anneleri Halime GÜNDÜZ ,Büyük Dedesi, Anneannesi, Aile yakınları ve Yazıhüyük Ortaokulunun öğretmenlerinin katılımlarıyla gerçekleşmiş oldu.

Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürü Dündar, Gündüz ailesine eğitime katkılarından dolayı teşekkür ederek aileye plaket takdim ettiler.

Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz ÇAVDAR'da Halime Kadir GÜNDÜZ çiftine teşekkür ederek örnek çalışmalarından dolayı GÜNDÜZ ailesini tebrik ederek Yazıhüyük Eğitimine sağladıkları maddi desteklerden dolayıda Aileye TEŞEKKÜR plaketi takdim etti.

Özge Öğretmenin Sevgili Annesi Halime BİLGİN; '' Geçen yıl hayatını kaybeden sevgili kızımızın İsminin yaşatılmasını çok istiyorduk. Biricik yavrumuz Özge, Eğitimi, Öğrencilerini ve Öğretmenlik yapmayı çok seviyordu. 5 yıl doğuda görev yaptı. Kendi maaşıyla öğrencilerine kırtasiye ve kıyafet alırdı. Onun her davranışı örnekti. Bizlerde sevgili yavrumuzun anısına kendi memleketimizde bir Sınıf yaptırdık ve şimdi çok mutluyuz. Sağolsun Belediye Başkanımız Cengiz ÇAVDAR da hep bizlerin yanında oldu. İşin doğrusu fikirde Aile dostumuz Cengiz ÇAVDAR'dan geldi. İnanın bizleri çok mutlu ettiler. Belediye Başkanımıza, Okul Müdürümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Bütün Öğretmenlerimize, Belediye personellerimize ve Anasınıfı Öğretmeni Necla Öğretmene Minnettarım. Hepsine ayrı ayrı teşekür ederim'' açıklamasında bulundu.


"ÖZGE GÜNDÜZ, ÖĞRETMENİMİZİN ADI HİÇ UNUTULMAYACAK. MEKANI CENNET, RUHU ŞAAD OLSUN​...!"

İşte duygu dolu anların yaşandığı bu özel günden özel resimler...