1+1 dairelerden oluşan yeni Pamukcu deluxe residence Nevşehir in merkezinde Emniyet Müdürlüğü Karşısında yeni kiracılarıyla buluşmaya devam ediyor.

2011 yılında hizmet hayatına başlayan Pamukcu Deluxe Apart, yapımını yeni bitirdiği Pamukcu deluxe Residence ı Nevşehir şehir merkezinde 2015 eylül itibariyle müşterilerine sunuyor. Aylık ve yıllık olarak kiralanan daireler uzun dönemli kiracıların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak tasarlanmış.Üniversite öğrencileri,kamu ve özel sektör çalışanları,yeni evli çiftler… kısaca herkese hitap eden bir proje olmuş.

 Pamukcu Residence 1 ve 2 kişilik lüx eşyalı dairelerden oluşuyor, alışılmışın dışında konfor sunan dairelerle Nevşehir de eşsiz bir projeye imza atılmış.Hızlı kablosuz internet bağlantısı her dairede çamaşır makinesi ve lcd ekran televizyon, tam donanımlı ve mobilyalı mutfak, özel tasarımlı yatak odası, bahçe peyzajı ve modern iç mimarisiyle ile fark yaratıyor.

Pamukcu deluxe müdürü Levent PAMUKCU beş yıldızlı otelleri aratmayan konfora sahip olan residence projesi ile şehir merkezinde kalan kiracılara her türlü imkanı sunduklarını belirtti.Ayrıca şehir merkezindeki her bölgeye 5-10dk yürüme mesafesinde bulunan residence ın her bir bölümü kalite ve hizmet açısından son teknoloji kullanılarak inşa ettiklerini belirtti.

Detaylı bilgi almak isteyenler www.apartdeluxe.com ya da 0 384 2124477 no lu telefondan ulaşabilirler.