Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, 2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılının tüm öğrenciler için başarılarla dolu bir yıl olması temennisinde bulundu.
Rektör Bağlı mesajında, “Sevgili Öğrenciler;Yeni bir eğitim-öğretim yılında sizlerle beraber olmanın sevincini yaşamaktayım. Her yıl büyüyen ve gelişen üniversitemizin sizler ile birlikte bu yıl daha fazla yol kat edeceğinden eminim. Sizlerin eşsiz enerjinize, yaratıcılığınıza ve çalışkanlığınıza olan güvenim geleceği birlikte imar etme inancımı pekiştirmektedir.
Üniversitelerin, bilimsel çalışmalar yaparak dünyamızı bizler ve diğer canlılar için daha yaşanılır kılma görevleri vardır. Dahası, sanat üreterek içinde bulunduğu topluma özgün bakış açıları kazandırarak her açıdan toplumun ve bireyin gelişimine vesile olurlar.Nitekim doğanın benzersiz sanatını yakından gözlemleyebileceğiniz Kapadokya’da bulunan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde, yeni Türkiye için bilimsel ilerleme yolunda birlikte daha iyi işler yapacağımızdan hiç kuşku duymuyorum.
Bu vesileyle Kapadokya’da üniversite öğrenimi görmenin ayrıcalığını yaşamanızı ve2017-2018 eğitim-öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum” dedi.