Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘5. İslami Dayanışma Oyunları'nda milli olarak görev yapan NEVÜ’lü akademisyenleri tebrik etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, İslami Dayanışma Sporları Federasyonu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 09-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında Konya'da düzenlenen ‘5. İslami Dayanışma Oyunları'nda futbol branşında antrenör olarak görev yapan NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Üyesi Dr. Erhan Işıkdemir ile T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Organizasyon Komitesinde Danışman olarak görev alan Arş. Gör. Cihat Özer’i makamında kabul etti.

54 ülkeden 6 bin katılımcının yer aldığı ve 24 branşta 4 bin 200 sporcunun yarıştığı ‘5. İslami Dayanışma Oyunları’ hakkında Rektör Aktekin’e bilgi veren Işıkdemir ve Özer, vermiş oldukları desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Aktekin ise uluslararası düzeyde gerçekleştirilen yarışmada görev alan Işıkdemir ve Özer’i akademik kariyerleriyle birlikte uygulama alanlarında göstermiş oldukları başarılarından dolayı tebrik etti.

Aktekin ayrıca Işıkdemir’in Atletik Performans Antrenörü olarak görev aldığı  U23 Futbol Milli Takımı’nın, Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu'nda oynanan final müsabakasında Suudi Arabistan'a karşı galip gelerek 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda şampiyon olmasının da ayrıca gurur verici olduğunu söyledi.