Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, yeni eğitim – öğretim yılı öncesi Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu (MYO)’yu  ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık MYO’nun bağışçısı hayırsever Hamza Ertaş, MYO Müdür V. Doç. Dr. Cem Okan Özer ile akademik ve idari personelin hazır bulunduğu ziyarette NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 27 Eylül 2021 tarihinde yüz yüze başlaması planlanan 2021-2022 eğitim-öğretim yılına yönelik yapılan hazırlıklar, yürütülen çalışmalar hakkında MYO Müdürü V. Doç. Dr. Cem Okan Özer’den bilgi alarak bölüm derslikleri, atölye, laboratuvar, okuma salonu, yemekhane ve diğer tesisleri yerinde inceledi.

Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu yönetimi ile de bir araya gelen Rektör Aktekin, kendilerinin talep ve isteklerini dinledi.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy yaptığı açıklamasında; "NEVÜ Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Semih Aktekin hocamız ve Hayırseverimiz Hamza Ertaş ile birlikte 2021-2022 eğitim-öğretim yılında ilk öğrencilerini alacak olan Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksek okulunda incelemelerde bulunduk." dedi.