Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘Türkiye Üniversiteler Arası Basketbol 2. Lig Grup Birinciliği Müsabakaları’nda 3. olan NEVÜ Erkek Basketbol Takımı’nı tebrik ederek teşekkür belgesi verdi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 20-22 Aralık 2021 tarihleri arasında Kayseri Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ‘Türkiye Üniversiteler Arası Basketbol 2. Lig Grup Birinciliği Müsabakaları’nda 3. olan NEVÜ Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Öğr. Gör.  Sinem Parlakyıldız ve takım oyuncuları; Ömer Emeç, Ahmetcan Küçük, Deniz Yılmaz Tosun, Oğuz Kirazcı, Çağrı Demirci, Terim Berk Bilginç, Halil Fatih Yalvaç, Emrah Yiğit, Ömer Tok, Ozan Demirel, Erol Anıl Yalınlı, Kemal Büyükciğer, Atakan Utku Erkayıran ve Koray Efe Kılıç, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Akpınar’ın da hazır bulunduğu ziyarette Takımı ve Antrenör Öğr. Gör.  Sinem Parlakyıldız’ı elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik etti.

Aktekin, “Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ‘Türkiye Üniversiteler Arası Basketbol 2. Lig Grup Birinciliği Müsabakaları’nda üniversitemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmenizle birlikte elde etmiş olduğunuz başarınızdan dolayı sizleri şahsım ve üniversitem adına bir kez daha kutluyorum. Üniversitemizde eğitim gören her bir öğrencimizin sizler gibi farklı branşlara yönelmeleri ve başarılar elde etmesi bizleri ayrıca gururlandırıyor. Bu vesileyle sizlere eğitiminizle birlikte, yaşamınızın her alanında nice başarılar diliyorum” diye konuştu.

Rektör Aktekin daha sonra, müsabakalara katılarak üçüncülük elde eden takım oyuncuları ile Antrenör olarak vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı Öğr. Gör.  Sinem Parlakyıldız’a teşekkür belgesi verdi.

NEVÜ Erkek Basketbol Takımı ise müsabakalarda elde ettikleri üçüncülük kupasını Rektör Aktekin’e takdim ederek, vermiş oldukları desteklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini sundular.