Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘Erkekler 2. Lig Futsal Müsabakaları’nı 2. olarak tamamlayan ve 1. Lig’de mücadele hakkı kazanan NEVÜ Erkek Futsal Takımı'nı tebrik ederek kendilerine teşekkür belgesi verdi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Çorum Hitit Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Erkekler 2. Lig Futsal Müsabakaları’nda 2. olan ve 1. Lig’de mücadele hakkı kazanan NEVÜ Erkek Futsal Takımı Teknik Direktörü Doç. Dr. Bülent Okan Miçoğulları, Antrenör Arş. Gör. Özkan Beyaz, ve İdareci Dr. Erhan Işıkdemir eşliğinde takım oyuncuları Furkan Güzel, Şahin Avan, Şamil Kalkan, Onur Alim Umutlu, Tugay Öksüz, Semih Yüşa Kurt ve Süleyman Sevinç,  NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti.

Takımı elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, “Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ‘Erkekler 2. Lig Futsal Müsabakaları’nda üniversitemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek elde etmiş olduğunuz başarılarınızdan dolayı sizleri bir kez daha tebrik ediyorum. Biz üniversite yönetimi ve hocalarınız olarak sizlerin eğitimlerinizle birlikte farklı alanlara ve branşlara da yönelerek kendinizi geliştirecek sosyo-kültürel, faaliyetlere de katılımlarınıza büyük önem veriyoruz. Sizlerin de bu bağlamda sportif faaliyetlere yönelerek başarılar elde etmeniz bizleri ayrıca gururlandırmakta. Ben bu vesileyle sizleri bir kez daha elde ettiğiniz başarılarınızdan dolayı kutluyor ve hayatınızın her alanında başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Rektör Aktekin daha sonra müsabakalarını 2. olarak tamamlayan ve 1. Lig’de mücadele hakkı kazanan takım oyuncularına, vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı da Takım Teknik Direktörü Doç. Dr. Bülent Okan Miçoğulları, Antrenör Arş. Gör. Özkan Beyaz ve İdareci Dr. Erhan Işıkdemir’e teşekkür belgesi verdi.

Müsabakalarda elde ettikleri 2. Lig kupalarını Rektör Aktekin’e takdim eden NEVÜ Erkek Futsal Takımı ise, vermiş oldukları desteklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini sundular.