Son dönemlerde müzik piyasasının en popüler isimlerinden biri olan sanatçı Buray, Nevşehir'e tatilinde başından geçen bir olayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. 

Uçaklarının rötar yapmasıyla 3,5 saat yolda mahsur kalan pop müzik sanatçısı Buray, Nevşehirli taksici Hasan Amca ile aralarında geçen diyaloğu sevenlerine anlattı.

Buray, ‘’Beni tanımıyor, kim olduğumu da bilmiyor. Acıktık, yiyecek satan yer yok. Bize açık pideci buldu, kendi evine götürdü. Yenge bize çay yaptı, yedirdi, içirdi, ısıttı. Sonra havalimanına bıraktı. Güzel Anadolum’ yazdı.

Sanatçı Buray'ın kim olduğunu bilmeksizin evinde ağırlayıp yedirip içiren Nevşehirli taksici Hasan amcamız vicdanın şehri Nevşehir'de Anadolu insanımızın ne kadar misafirperver ve yardımsever olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Ve Sanatçı Buray'ın Nevşehir'de yaşadığı bu güzel anısı ise ulusal basında Takvim ve Güneş gazetelerine kapak oldu. Nevşehirli taksici Hasan amcanın bu yardımseverliği ise tüm Sosyal medya hesabından büyük takdir gördü.

Öte yandan Pop sanatçısı Buray, Nevşehir Kapadokya bölgesinde geçirdiği tatil görüntülerini instagram hesabından paylaştı.

Kaynak: GÜNEŞ Gazetesi