Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2020-2021 Eğitim – Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için tezli/tezsiz yüksek lisans ve doktora öğrencisi alacak. Ayrıca Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 9. maddesi uyarınca yatay geçiş yoluyla Anabilim Dallarına yüksek lisans ve doktora öğrencilerini kabul edecek.

NEVÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından 2020 2021 Eğitim – Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için; Arkeoloji Anabilim Dalı, Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı, Coğrafya Anabilim Dalı, Dış Ticaret Anabilim Dalı, Ekonomi ve Finans Anabilim Dalı, Görsel İletişim Tasarımı Anabilim Dalı, İktisat Anabilim Dalı, İşletme Anabilim Dalı, Kamu Politikası ve İşletmeciliği Anabilim Dalı, Kültürel Miras ve Kültür Yönetimi Anabilim Dalı, Tarih Anabilim Dalı, Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı, Türk Halk Bilimi Anabilim Dalı, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Anabilim Dalı, Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı ve Uluslararası Güvenlik ve Terörizm Anabilim Dalı programlarına yüksek lisans ve doktora öğrencileri alacak.

Belirtilen lisansüstü programları için öğrenciler başvurularını http://aday.nevsehir.edu.tr/ adresi üzerinden çevrimiçi olarak 25 Ocak – 05 Şubat 2021 tarihlerinde, yabancı uyruklu öğrenciler ise başvurularını https://intstudent.nevsehir.edu.tr/ adresi üzerinden 25 Ocak – 05 Şubat 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak başvuruda bulunacak.

Sosyal Bilimler Enstitüsü 2020-2021 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım İlanına linkten ulaşabilirsiniz. https://sbe.nevsehir.edu.tr/tr/25893