Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından 2012-2013 akademik yılı açılışı münasebetiyle üniversitemiz akademik ve idari personeline yönelik yemekli toplantı düzenlendi.

 

Sosyal Bilimler Enstitüsünün Avanos’ta gerçekleştirdiği ve tanışıp kaynaşmayı da amaçlayan toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Şevki Özgener, Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Emir Erden, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Nesimi Aktaş, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Alper Aslan, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Şahlan Öztürk, Avanos Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hulusi Yılmaz ile üniversitemiz akademik ve idari personeli katıldı.

 

Toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç Nevşehir Üniversitesinin akademik, idari personelinin yanı sıra her geçen yıl artan öğrenci sayısıyla büyük bir aile olduğunu belirterek bu yemeği tertipleyenlere teşekkür etti. 2012-2013 Akademik yılının birlik ve beraberlik içerisinde artarak devam eden başarılarla dolu bir yıl olması temennisinde bulundu.