Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde düzenlenen Şuurlu Öğretmenler Derneği Genel Merkezi 9.Eğitim Kampına katıldı. 

SP Genel Başkanı Karamollaoğlu Şuurlu Öğretmenler Derneği'nin basına kapalı olarak düzenlenen toplantıda eğitimcilerle bir araya geldi.

Şuurlu Öğretmenler Derneği Genel Merkezi 9.Eğitim Kampı Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde yapıldı.

ÖĞ-DER Genel Merkezi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iki günlük Eğitim Kampına konuşmacı olarak; ÖĞ-DER Genel Başkanı Hamdi Sürücü, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ÖĞ-DER Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, Kırşehir Ahi Evran Ü. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul YAMAN, Kırıkkale Ü. Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail AYDOĞAN, Tv5 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa YILMAZ ve DİNBİRDER Genel Başkanı Muhittin YILDIRIM ile birlikte 300’ü aşkın eğitimci katıldılar.

21-23 Ocak ÖĞ-DER Eğitim Kampında öğretmenler, akademisyen ve uzman kişilerden mesleki bilgi ve becerilerini geliştirecek eğitimler aldı. Eğitimciler aynı zamanda eş ve çocuklarıyla birlikte kaplıca tatili yaparak, dönemin yorgunluğunu attılar.