Nevşehir'de 5 yıllık görevinin ardından tayini çıkan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir için yapılan veda yemeğinde duygu dolu anlar yaşandı.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde toplam 5 yılı aşkın bir süre İl Müdürlüğü yaptıktan sonra Mardin İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Murat Demir, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün mevcut tüm personeli, ve idarecilerinin de katıldığı bir yemekle veda etti.

Topuzlu handaki veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.

İl Müdürü Murat Demir İşler Nevşehir'de çalıştığı 5 yıl boyunca son derece uyumlu bir yönetim ekibi ve her biri birbirinden değerli bütün diğer çalışanlarıyla verimli bir çalışma sergilediklerini, her birinden ayrı ayrı memnun ve razı olduklarını, kendilerinin de ondan razı olmasını umduğunu belirterek karşılıklı helalleşme arzusunu belirtti.

Görev süresince yaşadığı bazı tatlı anılar, güzel tespitler, hoş anekdotlardan örnekler veren İşler, bu güne kadar devletine sadakatle hizmet etmeğe çalıştığını, verilen görevlerin zaman ve zeminini sorgulamadan üstlendiğini, bundan sonrada şartlar el verdiği müddetçe bu tavırla hizmetine devam edeceğini ifade ederek, yerine il müdürü olarak gelecek arkadaşı da tanıdığını, bu ekiple onun da güzel hizmetler sunacağını belirtti.
Demir; "Çalışma arkadaşlarımız tarafından verilen veda yemeğinde dostlar yine bizi yalnız bırakmadılar. Organizasyonda emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun." dedi.

Yemekli veda toplantısı buruk ve hüzünlü bir atmosferle son buldu.