Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilciliği Başkanı Zeki DİDİNMEZ, yönetimde bulunan Mustafa TANRIKULU, Ahmet TÜRKOĞLU, Nevşehir Vatan Sevdalıları Derneği Başkanı İhsan BİÇKİN İl Müdürümüz Sayın Murat DEMİR'i ziyaret ettiler. Ziyarette, Müdürlüğümüzle ortak yürütülecek iki proje konuşuldu.

   Nevşehir'de yeni faaliyete geçen Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İl Temsilciliği'nin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Derneğin Nevşehir İl Temsilcisi Zeki DİDİNMEZ "Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR'i Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği olarak ziyaret ettik. Kabulü ve yakın ilgileri için kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürümüz Sayın Murat DEMİR "Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit  Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir Şube Başkanı Afrin Gazisi Zeki Didinmez ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.