Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve sekiz üniversitenin oluşturduğu UNİKOP dönem başkanlığı görevi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine devredildi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Sanayi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (ÜNİKOP) Dönem Başkanlığı Devir Teslim Töreni ve 2021 Yılı 1. Olağan ÜNİKOP Üst Kurul toplantısına katıldı.

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölgesi üniversiteleri arasında eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumsal hizmet alanında akademik ve idari iş birlikleri yapmak, üniversite-sanayi etkileşimini sağlamak ve üniversitelerin şehirle bütünleşmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulan KOP Bölgesi Üniversiteler Birliğinin (UNİKOP) Dönem Başkanlığı Devir Teslim Töreni Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlendi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi , Aksaray Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Niğde Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi, Mevlana Üniversitesi , Necmettin Erbakan Üniversitesi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi , Teknoloji Bakanlığına bağlı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin ve UNİKOP temsilcileri katıldı.

Detaylar geliyor...