2022-2023 Akademik Yılı 1. Dönem Üniversitelerde Güvenlik Koordinasyon toplantısı, Kaymakam Olgun Öner’in Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. 

Düzenlenen toplantıya Kaymakam Olgun Öner, Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Şükran Doğru Gürpınar, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Taşbakan, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Duran, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kerem Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Osman Emlik, İlçe Sağlık Müdürü Özge Süslü, İlçe Yazı İşleri Müdürü Nihal Osan ve Yurt Müdürü Ahmet Us katıldı. 

Üniversitelerde 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlanmasını sağlamak üzere düzenlenen toplantıda; Üniversitelerde ve bağlı yükseköğretim kurumlarında, yurtlarda, üniversite içerisinde ve çevresinde mevcut güvenlik önlemleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerin barınma ve ulaşım noktasında varsa sorunlarının giderilmesi için karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Huzurlu bir eğitim ortamının devam ettirilmesi için yapılacak çalışmalar görüşüldü. 

Toplantıda Kaymakam Olgun Öner, Gençlerin güvenli, sağlıklı, iyi, kaliteli eğitim ve öğretim hizmetlerinden faydalanması için tüm paydaşlarımızın üzerine düşen görev bilinci ile hareket etmesi gereğini dile getirdi ve 2022-2023 Akademik yılının tüm öğrencilerimize ve akademi camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.