Üniversiteli Aktif Gençlik Kulübü (ÜNİAK) ve AK Parti Genel Merkezi ve Nevşehir Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan bir heyet, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin; AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Üniversiteler İç Anadolu Bölge Koordinatörü Muhammed Aksüt, AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, Topluluklar Koordinatörü Mehmet Haluk Dağ ve Ömer Faruk Şimşek, Nevşehir Üniversiteler Birim Başkanı Batuhan Dülger, Başkan Yardımcısı Beyza Mazlum ve Sivas ÜNİAK Başkanı Kerem Azattemur’un yer aldığı heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek kendilerine teşekkür etti.

Üniversite olarak öğrenci ve kalite odaklı bir eğitim-öğretim anlayışına sahip olduklarını ifade eden NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ülkemizin geleceğini temsil eden gençlerin talep ve önerilerinin çok önemli olduğunu ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, “Gerek üniversitemizin yer aldığı şehrimiz ve bölgemiz, gerekse ülkemizin sürdürülebilir gelişmesine hepimiz el ele vererek katkıda bulunabiliriz. Genç ve dinamik nüfusumuz ile ülkemizin belirlediği hedefler doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde gerçekleştiremeyeceğimiz hiçbir hedef yoktur. Bu bağlamda siz değerli öğrencilerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.