Kayseri Havaalanı’nda Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ve gönüllü gençler tarafından karşılanarak ilimize getirilen Karslı misafir öğrenciler, Nevşehir Kapadokya Kamp Eğitim Merkezi’nde Vali İlhami Aktaş ile iftarda buluştu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Hanımefendi Emine Erdoğan’ın himayesinde İçişleri Bakanlığınca başlatılan Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Nevşehir’e gelen 45 Karslı öğrenci grubu ile bir araya gelindi.

Vali İlhami Aktaş; “Biz Anadoluluyuz Projesi” kapsamında başlatılan ve özellikle Doğu ve Güney Doğudaki illerimizden büyük illerimize, turistik yörelere davet etmeye fırsat bulduğumuz gençleri ilimizde gezdirip, kültürel faaliyetlerde bulundurarak, kaynaşmayı sağlıyoruz dedi.

Ramazan Ayı dolayısıyla iftarda bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyetini de ifade eden Vali Aktaş, iftar programına katılan herkesin Ramazan Ayını tebrik etti ve öğrencilerle bir süre sohbet etmesinin ardından misafir öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Öğrenciler ise kendilerine gösterilen bu ilgi ve alakadan dolayı Vali Aktaş’a teşekkür ederek, günün anısına hatıra fotoğrafı çekindiler.

            İftar programına, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Oğlu Ahmet Aktaş, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Kars’lı öğrenciler, öğretmenler ile davetliler katıldı.