Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ ve Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR sabah mesaisine sırasıyla Cumhuriyet Ortaokulu, Örnekevler İlkokulu, 100.Yıl Ülfet Başer İlkokulu ve TOKİ Gökkuşağı Anaokuluna ziyarette bulunarak başladılar. Ziyaretlerde okul yöneticilerinden okul ile ilgili bilgiler alıp öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelerek sohbet etiler.

 Okul ziyaretlerinde sınıfları gezen ve öğrencilerle sohbet eden Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ, “Sizlerle birlikte yeni Türkiye’yi inşa edeceğiz. Sizler bizim için çok önemlisiniz, değerlisiniz. Çünkü geleceğimiz sizinle şekillenecek. Sizler sayesinde başarıya ulaşmış olacağız. Önemli olan iyi, erdemli ve değerleriyle bütünleşmiş bireyler olarak kendinizi yetiştirebilmenizdir. Sizlerde inşallah birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, ülkemize hizmet edeceksiniz” diyerek derslerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.                

Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, her zaman okullarımızın her türlü ihtiyaçlarını imkanlar dahilinde karşılamaya çalışmak için özverili bir şekilde ve Milli Eğitim bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

         Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ ve Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR okul yöneticilerine ve öğretmenlere çalışmalarında başarılar dileyerek okuldan ayrıldılar.

Okul ziyaretlerinin ardından Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ ve Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR merkez ilçede yapılan ve Kapadokya Bölgesi’nin turistik özelliği göz önüne alındığında Milli Eğitim ve Kamu çalışanları açısından konaklama noktasında büyük bir boşluğu dolduracak olan 210 yataklı Nevşehir Öğretmenevi binasına giderek incelemelerde bulundular.