Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Ürgüp Kaymakamlığını ziyaret ederek görevine yeni başlayan Kaymakam Cüneyt Caner’e başarılar diledi.

Ardından Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Memet Polat ve Kaymakam Cüneyt Caner’le birlikte Ürgüp'te Gastronomi Enstitüsü inaat binası ile TOBB tarafından Ürgüp ilçemizde yapımı devam eden 24 derslikli okul projesinin inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Becel, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Ürgüp ilçemizde yapımı devam eden 24 derslikli okul projesinin inşaat alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Milli Eğitim Bakanlığınca, geleneksel mutfak lezzetlerimizin dünyaya tanıtılması amacıyla 10 İl ile birlikte, Türkiye’nin önemli kültür ve turizm merkezlerinden biri olan Ürgüp ilçemizde hayata geçirilecek Gastronomi Enstitüsü olarak kullanılacak binanın inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Valimiz İnci Sezer Becel, Ürgüp İlçe Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu binalarında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı.