Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Özel Eğitim ve Rehberlik Şube Müdürü Alaaddin Çakırci Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. 

        Yapılan ziyarette merkezin çalışmaları hakkında idareci ve eğitimcilerden bilgi alındı. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri ve Özel Eğitim Hizmetlerini ilimiz eğitim sistemleri içerisinde etkin hale getirip kaliteyi arttırarak, bu hizmetlerden öğrencilerimiz ve tüm ilimiz halkının en üst düzeyde faydalanmasını sağlamak için var olduklarını söyleyen Rehberlik ve Araştırma Merkezi yetkilileri salgın döneminde de hizmetlerini tüm imkânlarla yürüttüklerini ifade ettiler. Yüz yüze ve uzaktan yürüttükleri eğitim faaliyetleri ve uygulamaları hakkında bilgi verdiler.    

        Nevşehir Valisi Sayın İnci SEZER BECEL, Rehberlik ve Araştırma Merkezlerinin eğitim öğretim açısından ne kadar önemli olduğunu, salgın döneminde de bu merkezlere duyulan ihtiyacın arttığını dile getirerek yürütülen çalışmalar için merkezin yetkililerine teşekkür etti. 

        Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR öğrencilerin bireysel farklılıklarını dikkate alarak gerekli rehberlik hizmetinde bulunan ve öğrencilerin eğitim alabilecekleri en uygun eğitim ortamına yerleştirilmesini sağlayan, aynı zamanda velilerimize de her konuda rehberlik hizmeti veren Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nde görevli idareci ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti.