Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘Gençlik Buluşmaları’ kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Hacı Bektaş Veli Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan NEVÜ öğrencileriyle bir araya geldi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in Hacı Bektaş Veli Erkek Öğrenci Yurdu’nu ziyaretlerinde kendilerini, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve Yurt Müdürü Şahin Tümel ile yurtta kalan öğrenciler karşıladı.

‘Gençlik Buluşmaları’ kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, devletin eğitime büyük önem vererek büyük imkanlar sunduğunu, bu imkanların öğrenciler tarafından en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’nün gelişmiş bir kampüse sahip olduğuna da değinen Vali İnci Sezer Becel, tüm imkanlarla her daim üniversitenin ve öğrencilerin yanında olduklarını ifade etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ise üniversite yönetimi olarak, öğrencilerin en iyi şekilde eğitim almalarının yanı sıra sosyo-kültürel olarak da gelişimlerine büyük önem verdiklerine değindi. Bu kapsamda üniversite bünyesinde faaliyet gösteren kulüp ve topluluklar aracılığıyla öğrencilerin kendi kişisel gelişimlerine büyük katkılar sağlayacak ders dışı sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal birçok alanda faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirten Rektör Aktekin, üniversite içi ve üniversite dışında düzenlenen etkinliklere katılmanın kişisel gelişim için çok değerli olduğunu söyledi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’in daha sonra öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyerek kendileriyle bir süre sohbet ettikleri öğrenci buluşması, öğrencilerin müzik dinletisiyle sona erdi.