6. geleneksel kitap şenliğimizin ikinci gününde yaza - şair Rafet Sertoğlu öğrencilerimizle söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdi.

Yazarımız okul müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı ve bir grup öğrencimiz tarafından karşılandı. Öğrencilerimiz tarafında karşılama esnasında yazarımıza çiçek sunduktan sonra okul müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı tarafından yazarımıza okulumuz gezdirildi. Sayın Rafet Sertoğlu daha önce de okulumuzda bir söyleşi yaptığını ve okulun her konuda çok güzel bir eğitim yuvası olduğunu belirterek bu kadar güzel bir eğitim yuvasından geleceğin yöneticilerinin ve yazarlarının çıkacağından eminim dedi.

Okul müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı “ okulumuzun açıldığı ilk günden beri bizim sloganımız geleceğin yöneticilerini yetiştiriyoruz şeklindedir. 16 yıl önce kurulmuş bir kurum olmamıza rağmen mezun ettiğimiz öğrenciler şimdiden ülke yönetiminde çok önemli işler yapmaktadır. Bir gün bu ülkenin cumhurbaşkanı, başbakanı, milletvekili olacak insanları yetiştiriyoruz.” Dedi.

6. geleneksel kitap şenliğimizin ikinci gününde gazeteci – yazar – şair Rafet Sertoğlu önce ilkokul öğrencilerimizle sonra ortaokul öğrencilerimizle söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak kitap şenliği etkinliklerimize katılarak bizleri onurlandıran yazarlarımıza ve etkinliklerin hazırlanmasında emeğini esirgemeyen başta yönetim kurulumuz, okul aile birliğimiz, okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederiz.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarının düzenlediği 6. Geleneksel Kitap Şenliği etkinlikleri yarın (21.01.2015) yazar Bestami Yazgan ve yazar Aziz Sivaslıoğlu’nun söyleşi ve imza günü etkinlikleriyle devam edecektir.