Nevşehir Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "NEŞELİ GÜNLER" projesi kapsamında yetim çoçuklara, yemek ve sinema etkinliği düzenlendi.

Projenin Mimarı, Neşe İyiyolbulan önderliğinde Milli Eğitiminde, projesi olan, "MESLEK LİSELERİ YETİM ÇOÇUKLARLA BULUŞUYOR" aynı amacı güderek projeler birleştirildi ve yetim çoçuklara sinema etkinliği düzenlendi.

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, Yiyecek ve İçecek Bölümü Öğrencileri,hamburger , içecek,patlamış mısır, Çoçuk Gelişimi Bölümü Öğrencileride palyaço kostümü giyerek çocuklarımızın yüzlerini boyadılar eğlenirdiler, Bilgisayar Bölümü Öğrencileri ise Yaş gurubuna özel film buldular.Pansiyonda kalan öğrencilerimizde el emeği örgü atkı ve berelerini hediye ettiler.

Askıda Yardımlaşma ve dayanışma yetkilileri, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İdaresine , Öğretmenlerine ve Kıymetli Öğrencilerine teşekkür eder ve eğitim hayatlarında başarılar dileriz diye ifade ettiler. Gülen yüzlerin çoçuk olması daha da kıymetli , böyle etkinliklerde birlikte olmak gurur verici sevgili gençler temennimiz o dur ki hep birlikte nice projelerde gülen yüzlere vesile olmak dileğiyle.

ASKIDA YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞi YÖNETİMİ.