Geçtiğimiz günlerde görevlendirilmesi sonlandırılan Gerze İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Nazım Aksu’nun yerine Gülşehir Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan asaleten atandı.

FİB Haber Merkezini arayarak helallik isteyen İlçe Milli eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Gerze’nin Yeni Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN Kimdir?  

1967 yılında Sinop ili Boyabat İlçesinde doğdu. İlköğrenimini Boyabat İnönü İlkokulu’nda, ortaöğrenimini ise Boyabat İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra yine Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisansını tamamladı. 1992 yılında Kayseri Tomarza ilçesi Alakuşak İlköğretim Okulu’nda, akabinde Tomarza İmam Hatip Lisesinde çalıştı.

1998 yılından itibaren sırasıyla Nevşehir Merkez Gazi İlköğretim Okulu, Nevşehir H. Avni İncekara Fen Lisesinde, Nevşehir Anadolu Lisesi, Altınyıldız Koleji ve Kardelen Kolejinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görev yaptı.

2010-2012 yılları arasında Nevşehir Ticaret Meslek Lisesi’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 14 Şubat 2012 tarihinde Nevşehir Derinkuyu ilçesi Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne Müdür olarak atandı. 2014 yılından itibaren Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptığı Gülşehir’den ilçemize Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapması için atandı.