2014 yılından bu yana Nevşehir’de hizmet veren Zeki Soyak Erkek Öğrenci Yurdu yeni dönem için öğrencilerini bekliyor.

Yurt Müdürü Fehmi Çiftçi “Kaliteli ve güvenli hizmet sloganıyla çıktığımız bu yolda başarıya odaklanmış profesyonel kadromuzla, yüksek standartlarda yurt hizmeti vermek öncelikli hedefimizdir.” Dedi.

Nevşehir’de her şey dahil hizmet veren tek yurt olduklarını belirten Fehmi Çiftçi yurtta barınan öğrencilerin memnuniyetini üst düzeyde tutabilmek adına yurdun her 3 öğrenciye özel çalışma odası ve yatak odası ile yine her öğrencinin odasında bulunan tuvalet ve banyo gibi detaylarla tasarlandığını belirtti. Bunların yanı sıra Ücretsiz Lig TV, Masa Tenisi, internet, ısınma, sıcak su, internet hizmetlerinin de olduğunu ancak öğrencilerin kaliteyi asıl yemekhane hizmetlerinde göreceklerini söyleyen veyaz boyunca öğrenciler için hazırlandıklarını belirten Fehmi Çiftçi “Yemeklerimizde kullandığımız salçayı kendimiz yapıyoruz. Yeşil fasulyeyidoğrudan çiftçiden alıp buzluğumuza depoladık. Kahvaltıda vermek üzere acılı için domateslerimizi yine doğrudan çiftçiden alarak hazırladık. Öğrencilerimize bölgemizde yetişen siyah üzüm ve parmak üzümü ikramları olduğunu da belirten Fehmi Çiftçi sağlıklı beslenmenin ne kadar önemli olduğunun farkında olduklarını belirtti. Yine öğrencilerimiz için melemen için konservelerimizi ve sucuk içlerimizi de kendi mutfağımızda hazırlayarak yeni döneme giriyoruz.” Dedi. Yemeklerde kullandıkları malzemeleri özenle seçtiklerini belirten Fehmi Çiftçi kahvaltıda verdikleri malzemelerin Türkiye’de kalitesini kanıtlamış markalar olduğunu söyleyerek yemek konusundaki iddialarını ortaya koydu.

Yurtta kalmakta olan öğrenciler için Geleneksel Türk Misafirperverliğinin gereğince birer aile ortamı oluşturarak öğrencileri sosyal, kültürel ve manevi olarak kendilerini yetiştirmelerini sağlamak için vadi yürüyüşü, gün doğumu, bölge gezisi, piknik, Erciyes Gezisi, halı saha ve masa tenisi turnuvaları ve daha nice organizasyonlar düzenlediklerini belirten Fehmi Çiftçi öğrencileri Zeki Soyak Yurdu’na kayıt için beklediklerini söyledi.

Zeki Soyak Öğrenci Yurdu

0384 212 62 22

0555 141 62 22

Facebook/Twitter/İnstagram/zekisoyakyurdu

www.zekisoyakyurdu.com