Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Acıgöl Organize Sanayi Bölgesine “İçme ve Kullanma Suyu Tesisi ve İsale Hattı Yapım İşi” için ihale yapılacağı duyuruldu.

Yapılacak ihale için şartlar şu şekilde açıklandı:

Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Acıgöl OSB İçme ve Kullanma Suyu Tesisi ve İsale Hattı Yapım İşi İçin İhale İlanı


Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen “Sanayi Altyapısının Güçlendirilmesi Mali Destek Programı” kapsamında sağlanan mali destek ile “ACIGÖL OSB IÇME VE KULLANMA SUYU TESISI VE ISALE HATTI” için bir yapım işi ihalesi gerçekleştirecektir.

İhale konusu iş kapsamında, Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi ihtiyaçları doğrultusunda içme ve kullanma suyu temini, enerji hattı döşenmesi, bina inşası, çevresel korunma önlemleri ve 7500 m isale hattının yapımının gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Binası Kat:2, Musapaşa Mh, 50200 Merkez/NEVŞEHİR adresinden temin edilebilir. İhale dosyasını görmek ve incelemek isteyenler, ihale dosyasına Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Binası Kat:2, Musapaşa Mh, 50200 Merkez/NEVŞEHİR adresinden ulaşabilirler.

3065 Sayılı KDV Kanunu’nun 13/j maddesi uyarınca Organize Sanayi Bölgeleri ile küçük sanayi sitelerinin su, kanalizasyon, arıtma, doğalgaz, elektrik, haberleşme tesisleri ile yol yapımına ve küçük sanayi sitelerindeki işyerlerinin inşasına ilişkin, bunlara veya bunlar tarafından oluşturulan iktisadi işletmelere yapılan mal teslimleri ile hizmet ifaları KDV’den istisnadır. İsteklilerin tekliflerini, 3065 saylı KDV Kanuna bağlı vermeleri gerekmektedir.   

Teklif teslimi için son tarih ve saat: 15/10/2021 ve 11:00

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası iletişim numaralarından öğrenilecektir.

Teklifler, 15/10/2021 tarihinde, saat 13:00’da Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Binası Kat:2, Musapaşa Mh, 50200 Merkez/NEVŞEHİR adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

İLANEN DUYURULUR