AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile video konferans sistemi üzerinden bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve beraberinde ki heyet, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile video konferans yoluyla bir araya geldi.

Nevşehirli patates çiftçilerin sıkıntı ve talepleri, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli başkanlığında düzenlenen video konferans ile masaya yatırıldı. 

Toplantıda Nevşehirli Patates çiftçisinin sorunlarını dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz şunları ifade etti; "TC. Tarim Bakanımız Sn Bekir Pakdemirli Başkanlığında Nevşehir-Niğde Patates Tarımı toplantımızı video konferans yöntemiyle AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda AK kadrolarımızla gerçekleştirdik.

Sevdamız Nevşehir’imiz için her alanda çalışmaya devam ediyoruz.

Patates tarımımızla alakalı;

✅Nevşehir’imizde 35.000 tona yakın patatesimizin geleceği söz konusu, çiftçimizin ürünlerini değerlendirebilmesi için TC. Tarım Bakanlığımızın kontrolünde 1-2 aylığına ihracaatın açılması,

✅Sözleşmeli Ekim modelinin bölgemizde etkin kullanılması,

✅ Kozaklı Jeotermal Sera Projemiz, TC. Tarim Bakanlığımızın ülkemizdeki örnek projelerinden biridir. Bu projenin verimli işletilebilmesi için belediye-İl Özel İdare işbirliğinin daha faydalı olacağı kanaatindeyiz. Bakanlığımızın takdirlerini ivedilikle bekliyoruz.

Üreten, gelişen, büyüyen Nevşehir’imiz için bizler çalışıyoruz. Şehrimize desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sn Bekir Pakdemirli’ye, Bakan Yardımcımız Sn Mustafa Aksu’ya teşekkür ediyoruz." dedi.

Açıkgöz Nevşehir Çiftçilerinin Sorunlarını Dile Getirdi. Videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!