Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları (NESİAD)'ın düzenlediği  '30.yıl Gala gecesi ve ödül töreninde Nevşehir Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından 2019 yılında vergi rekortmeni listesinde yer alan Azimli Grup adına Yönetim Kurulu Üyesi Metin Melih Akçur'a teşekkür plaketi verildi.

Crowne Plaza Cappadocia Otel’de gerçekleştirilen ve 2019 vergilendirme dönemine ilişkin yıllık Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi beyannamelerinin değerlendirilmesi sonucu, Nevşehir il genelinde en fazla vergi beyan eden ilk 100 mükellef arasında yer almayı başaran NESİAD üyesi başarılı kurum ve iş insanlarının ödüllendirildiği proğramda Azimli Grup adına Yönetim Kurulu Üyesi Metin Melih Akçur'a Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Savran tarafından teşekkür plaketi verildi.

Azimli Grup adına Yönetim Kurulu Üyesi Metin Melih Akçur yaptığı açıklamada; "Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği tarafından düzenlenen 30.Yıl Gala ve Ödül gecesinde Azimli Grup adına şahsıma Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Savran ve NESİAD Başkanı Sayın Mustafa Ertaş tarafından takdim edilen 2019 yılı Vergi Rekortmenleri ödülümüzü ödülün gerçek sahibi olan ve başarı yolculuğumuzda emeklerini esirgemeyen çalışma arkadaşlarıma takdim ettim. Allah bu şehir için, bu ülke için çalışmayı, değer üretmeyi daim etsin" dedi.