Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen yemekli istişare toplantısında İl Protokolü ve NTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Mhp İl Başkanı İlhan Kaya, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir TB Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp TSO Başkanı Ahmet Aydın, NESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Genel Müdürleri, NTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Toplantıda Başkan Parmaksız tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a Nevşehir’in ve NTSO’nun projeleri hakkında bilgiler verildi. Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından;

- Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili olarak ( temiz su ) altyapı desteği sağlanması,

-Nevşehir Boğaz Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili olarak altyapı desteği sağlanması,

-Boğaz Karacaören Yol Kenarı İmar Uygulaması Projesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onanması müjdeleri verildi. Bunun yanı sıra Odamız üyelerinin yaşadığı sorunlarının çözüme kavuşturulması hususundaki talepleri Sayın Bakana iletildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Nevşehir için yapılması gereken bütün projelerin arkasında olduklarını belirterek, NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız’a çalışmalarında başarılar diledi.