1.Tarım ve Gıda fuarı'na katılmak üzere ilimize gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Nevşehir Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Burada Bakan Yardımcısı Gizligider’i Borsa Başkanı İbrahim Salaş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Bakan Yardımcısı Gizligider; "Nevşehir ve Bölgede Bakanlığımızca yapmakta olunan çalışmalar ve sektörel olarak yaşanan sorunların yakın takipçisiyiz. Bu hususta Ticaret Borsası Başkanımız İbrahim Salaş'dan İlde yaşanan sorunlar ve tarım ve hayvancılık sektörünün kalkınmasına yönelik çözüm önerileri hakkında istişarelerde bulunduk. Nevşehir'imizin ve Bölgemizin tarım ve hayvancılık alanında kalkınması için gerekli çabayı sarf etmek için Bakanlık olarak tüm imkanlarımızı kullanmaya çalışıyoruz. Bugün de bizi makamında ağırlayan başta Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş olmak üzere tüm Yönetim ve Meclis üyelerine teşekkürlerimi
sunuyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ta; "Nevşehir Ticaret Borsası olarak göreve geldiği günden beri ilettiğimiz her konu ile yakından ilgilenen ve bugünde bizlere bu nazik ziyaretlerini gerçekleştiren Sayın Bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider'e şahsım, Yönetim Kurulum ve Meclis Üyelerim adına şükranlarımı iletiyorum" dedi.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ise ev sahipliğinden dolayı Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’a teşekkür etti.

Bakan Yardımcısı Gizligider'e, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ve Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş'te eşlik etti.