Nevşehir Yeni Kayseri Caddesi üzerinde bulunan Bosch Karacaoğlu Mağazasında, Bosch Beyaz Eşyalarda Yaz kampanyası başladı. Bosch buzdolabı ürünleri ve derin dondurucular, bulaşık makineleri, çamaşır ve kurutma makineleri, ankastre setler ile Bosch küçük ev aletleri Yaz mevsimine özel kampanya avantajlarıyla müşterilere sunuluyor.

Yeni Evlenecekler Müjde: BOSCH’tan Sizlere Özel Çeyiz Paketi

Yaz mevsiminin başlaşmasıyla birlikte düğün yapmak isteyenler için Bosch Karacaoğlu mağazası inanılmaz uygun fiyata çeyiz paketi hazırladı.
Nevşehir'in en büyük Bosch bayisi olan Bosch Karacaoğlu’dan yeni evleneceklere müjde… Düğün sezonu öncesinde hazırlanan çeyiz paketi, çiftlerin hem hoşuna gidecek hem de bütçelerine destek olacak.
Çeyiz paketinde inanılmaz fiyatları müşterilerine sunan Bosch Karacaoğlu Mağazası, fiyat ve performans analiziyle hem evinizi hem de bütçenizi düşünüp size en iyi ürünü en iyi fiyata sunan , güleryüzlü hizmeti ve güveninizin karşılığını veriyor.

Karacaoğlu’da  Bosch bayisi olarak sizlere iki mağaza ile hizmet vermekten mutluluk duyduklarını belirten firma tüm müşterilerini  bir fincan kahve içmeye bekliyor.

Bosch Beyaz Eşya Düğün Paketi

Bosch markasına ait buzdolabı,çamaşır makinası, bulaşık makinası, ankastre setten oluşan beyaz eşyaları biraraya getirerek oluşurduğumuz beyaz eşya düğün paketi bosch markasının en çok tercih edilen ürünleridir. 

Dünya markası Bosch ürünlerini tercih etmenizdeki en geçerli sebeplerden bir tanesi kalitesinin yanında müşteri memnuyeti, servis garantisi, sağlamlıktır.

Yeni Kayseri Caddesi üzerinde bulunan "Bosch Bayi Karacaoğlu Mağazasına" uğrayıp kahvenizi yudumlarken bosch beyaz eşyalarından dilediğiniz ürünü inceleyebilirsiniz.

Bosch Bayi Karacaoğlu
Adres: Yenikayseri Cad. Sahil İşhanı 18/b Merkez/nevşehir
Telefon: (0384) 213 29 98