Milli Görüş’ün efsane Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Milliyetçi Cephe hükümetinde yer aldığı dönem içinde TRT’ye verdiği röportajında Nevşehir için Aktarma Organları Sanayi ( TÜMOSAN) ve OSB yapılacağının projeleri içerisinde yer aldığını ifade etmişti.

➽ Organize Sanayi Bölgesi NEVŞEHİR K.B.

➽ Aktarma Organları Sanayii (TÜMOSAN) NEVŞEHİR

Erbakan'ın Nevşehir için o dönemlerde daha çevre bir çok illerde yokken temelini attığı ve hayalini kurduğu tesis maalesef yıllar sonra ancak gerçekleşebilmişti.

İşte O yıllarda temelleri atılan Ağır Sanayi ve Milli Savunma Sanayi tesislerinin bugün ülkemize ne kadar stratejik öneme sahip hizmetler verdiklerine şahitlik ettikçe "Yeniden Büyük TÜRKİYE" ve "Yeni Bir DÜNYA" hedefi için bir ömür harcayan Merhum Erbakan’ı ve O’nun mücadelesinin değerini daha iyi kavramış oluyoruz. 

70'li yıllardan günümüze yaklaşık 50 yıl geçmiş. Merhum Erbakan çıkmış Televizyonda projelerini anlatıyor. Milenyumlu yıllarda günümüzde ise hiçbir projesi olmayan bir çok siyasi partiler ortaya hiçbir somut çözüm yolu koymazken kuru siyasetle gün geçiriyor. Olmayanı yapmak yerine olanı eleştiriyorlar. İşte tek sıkıntımız bu. Ne mutlu ömrünü ülkesi milleti devletine adayanlara...

Yaşayanlara Allah'tan uzun ömürler hayatlarını kaybedenlere ise rahmet diliyoruz.

Miilî Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı vefatının 10. yıldönümünde rahmetle ve saygıyla anıyoruz.
Fotoğraf merhum Erbakan’ın 1995 yılı Mayıs ayında Nevşehir ili Acıgöl ilçesini ziyaretinde hastane temel atma töreninden. Sağ tarafında dönemin Nevşehir Milletvekili Sayın Mehmet Elkatmış, sol tarafında dönemin Acıgöl Belediye Başkanı Nuri Biçer yer alıyor.