Nevşehir’de Mart ayında yapılması beklenen Ticaret ve Sanayi odası Seçimlerine hazırlanan iş adamlarından Musa Ertaş, deyim yerinde ise bir konuştu, pir konuştu.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası bünyesinde bulunan komisyonların toplanamadığını söyleyen Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkan adayı İş Adamı Musa Ertaş, hiçbir oda yöneticisinin siyasetçiye, bürokrata ve sivil toplum kuruluşlarına küsme hakkının da bulunmadığını dile getirdi. 

Toplantıya Gelmiyorsa Çizip Atacaksın …

Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası bünyesinde bulunan komisyonların işlevini yapamaz hale geldiğini belirten Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkan Adayı İş Adamı Musa Ertaş, 27 Meslek Komitesinin işlevini yapamaz, toplanamaz hale gelmesinin ardında kararlı bir yönetimin olmaması gerçeğinin yattığını dile getirdi.

Bu meslek komitelerinin laf olsun diye değil, bulunduğu komitenin sorunlarına çözüm üretsin diye kurulduğunu kaydeden Musa Ertaş, “Şu ana kadar Nevşehir Ticaret ve Sanayi odamızda kurulan bu komitelerde görev alan herkese çok çok teşekkür ediyorum. Eleştirirken, bu oda da ve meslek komitelerinde hiç mi iyi bir şey yapılmadı diyen olursa illaki yapılmıştır. Onun içinde gerek oda yönetiminde gerekse oda komitelerinde görev alanlara teşekkür ediyorum. Ancak son dönemde komiteler toplanamaz hale gelmiş durumda. Neymiş kimse toplantıya gelmiyormuş. Tüzük gereği iki defa toplantıya gelmeyeni çiziverirsen bak o zaman kim geliyor gelmiyor belli olur. 27 Meslek komitesi neden toplanamaz bir anlam verebilmiş değilim” dedi.

Benim Adıma Yöneticinin Kimseye Küsme Lüksü Yok ….

Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Başkanı ve yönetiminin kimseye kümsü gibi lüksünün bulunmadığına işaret eden Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkan Adayı İş Adamı Musa Ertaş, “Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası bu memleketin iyiliği için kimseye küsmeyecek. Valisiyle, Milletvekiliyle, Rektörüyle, Bürokratıyla, Sivil Toplum Örgütüyle iyi geçinecek. Benim adıma yönetici ya da başkanın kimseye küsme, küs olma hakkı yok. O zaman işte biz değil ben fikri öne çıkar. Ve o zaman yapılan işten verim alınamaz” ifadelerinde bulundu.

Haber:Ali Çamur