Ertuğrul Tarım Makineleri, 1-4 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlenen 1. Nevşehir/ Kapadokya Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nda yerini aldı. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen fuarda görücüye çıkan Ertuğrul Tarım Makineleri, son teknoloji ile üretilmiş tarım makinalarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Türk tarım sektörünün öncü markalarından, "Ertuğrul Tarım" tarafından üretilen makinaların sergilendiği standı fuara katılan çiftçilerden büyük ilgi gördü.

Ertuğrul Tarım Makinalarından ikinci kuşak yönetici Durmuş Ertuğrul yaptığı açıklamasında; " Nevşehir’de ilk kez düzenlenen Tarım fuarında, Ekim makinaları, Sökme-Hasat makinaları ve Çapa makinaları üreten Ertuğrul Tarım Makineleri ürünlerinin tanıtımı ve satışını yapıyoruz. Üretici ve tüketicinin bir arada yüzyüze buluştuğu bu tür fuarların gerek biz taım makianalrı üreticilerinin gerekse çiftçilerimiz için oldukça faydalı oluyor. Fuarın bugün üçüncü gününde çiftçilerimizin göstermiş oldukları ilgiden ve tarım sektörü adına böylesine bir fuarda yer almaktan dolayıda çok mutluyuz." dedi.

Ertuğrul Tarım Makinaları Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Ertuğrul'da; "1978 yılından günümüze imalat sektöründe hizmet eden firmamız en son teknoloji makinalar ile değerli çiftçilerimize hizmet vermektedir. Sadece patates toplama ve ekme makinalarıyla sınırlı kalmayıp bunun yanında yenilik olarak toprak hazırlama ve ot biçme makinaları da üretiyoruz. Bu konuda sürekli devam eden ARGE çalışmalarıyla firmamız yenilikleri sürekli takip ederek kendisini güncellemekte olup, yurt içi ve yurt dışından gelen yoğun taleplere ürettiğimiz kaliteli tarım makinalarıyla yetişmeye çalışıyoruz. Bu vesile ile Nevşehir’in ilk tarım fuarı olma özelliği taşıyan bu fuarın ilimize ve Türk çiftçisine hayırlar getirmesini temenni ediyor hepinize saygılarımı sunuyorum." ifadelerinde bulundu.

Türk tarımında 62 yıllık güvenin adresi...

Ertuğrul Tarım Makineleri, 1960 yılında Nevşehir’de kurulan firmamız küçük bir tamir ve kaynak atölyesi olarak kurulmuştur. 1978 yılında patates sökme ve ekme makinası tamiri ile tarım sektörüne giren firmamız 1981 yılından bu yana her türlü tarım makinesi imalatı yapmaktadır.

1997 yılında şirketleşen firmamız, Nevşehir Ticaret ve Sanayi odasının 2422 sicil nolu, Akdeniz İhracatçılar Birliğinin 23241 sicil nolu üyesidir. Kalite ve hizmet anlayışını ön planda tutarak Türkiye piyasasındaki hâkimiyetinin yanında, yurt dışı satışlarına da ağırlık vererek Ortadoğu ve Afrika pazarlarında aranan bir marka olmuştur.

2009 yılından bu yana Cezayir, Sudan, Lübnan, Tunus, Fas, Suriye, Irak, Gürcistan, başta olmak üzere birçok ülkeye ihracatlarımız devam etmektedir.

Firmamız ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemi ile kalitesini ispatlamıştır. Ürettiğimiz makinelerin kalitesini bağımsız test laboratuarlarından alınan test raporları ile kanıtlamanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Her türlü tarım makinesi üretimi için geniş makine parkımız, üretim kapasitemiz ve nitelikli işgücümüz ile müşterilerimizin çözüm ortağı olmaya devam ediyoruz.

Markamızı tercih eden siz değerli dostlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunar başarılar dileriz.

Ertuğrul Tarım Makinaları:

Adres: Özel Organize Sanayi Bölgesi 4. Sokak No:5 Boğazköy - Nevşehir
Telefon: (0384) 242 91 75 - 242 91 76
GSM: 0 532 606 68 10 - 0 532 490 16 85
Faks: (0 384) 242 91 77