Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, Kefalet başkanı seçildiği günden bu yana geçen 1 yıllık zamanı FİB Haber Merkezine değerlendirdi.

Aynı zamanda Ankara 2.Bölge Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Bölge Birliği yönetim kurulu üyeliği görevinide sürdüren Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, son 1 yılda gerçekleştirilen çalışmaları başlıklar halinde sıraladı. 

1)- 200 Bin TL'den aldığımız kredi limitini önce 275 bin TL. daha sonra da 350.000 TL'ye Çıkardık. Şu anda vermiş olduğumuz kredi limiti 350.000 TL.

2)- 174 Milyon TL olarak aldığımız Öz Sermayemizi 285 Milyona Çıkardık,

3)- Son 1 Yıl İçerisinde Yaklaşık 1.350 Üyemize Kredi Kullandırdık,

4)-  500 bin TL. olan İş Yeri Kredilerimizi 1 Milyona Çıkardık,

5)- 500 bin TL. olan Araç Kredilerine 1 Milyona Çıkardık,

6)- Gerek Kooperatifimiz personellerinin daha sağlıklı bir ortamda çalışmalarını sağlamak gerekse üyelerimize yakışır bir hizmetin sağlanması adına hizmet binamızda küçük dokunuşlarla bir takım düzenlemeler yaparak tadilatlarını yaptırdık. Yine bu doğrultuda daha önce atıl durumda bulunan alanı kamelya ve çevre düzenlemesi ile kooperatifimiz bünyesine kazandırdık.

BAŞKAN KORKUTMAZ : "ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olarak hedeflerinin her gün daha da iyi büyüyerek devam edeceğinin altını çizen Başkan Erdoğan Korkutmaz, Göreve seçilmemizden bu yana bir yılımızı doldurmuş bulunuyoruz. Planlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geldiğimiz günden bugüne bizim en büyük gayemiz, sürekli esnafın hizmet kapısının açık kalmasıydı. Çok şükür hala hazırda, kurumsal anlamda önemli bir mesafe kat ettik, güleryüzle karşılanan üyelerimize yardımcı olurken bir bardak çayımızı içmedende göndermiyoruz. Esnaflarımızda yaşanan bu değişim ve gelişimden son derece memnun olduklarını ifade ediyorlar. Buda bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Ortaya konulan bu başarı hepimizin başarısı. Bu başarımızın sırrı esnafımızın bize duymuş olduğu güvendir. Kooperatif olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Bu yıl da yine esnafımıza ihtiyaçları doğrultusunda kredi kullandıracağız." diye konuştu.

FİB Haber merkezi olarak, esnaflarımız tarafındanda takdirle karşılanıp, kabul gören bu kurumsal değişimin mimarı Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanımız Sayın Erdoğan Korkutmaz'ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.