Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer Başkanlığında, girişimcileri ve önde gelen Türk şirketlerin üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi.​ Toplantıda, Türkiye-Almanya ilişkilerini değerlendirildi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Almanya’da işçi olarak çalıştığı Erbacher - Kolb firmasını satın alan, Hanau Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcılığı yapan Nevşehirli iş adamı Salih Taşdirek’i de ziyaret etti. 

TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu, Nevşehirli girişimci Salih Taşdirek‘den Almanya'da ticaret ve Almanya'daki Meslek egitimi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Hisarcıklıoğlu açıklamasında; "Girişimcilerimiz gurur kaynağımız... Almanya’da işçi olarak çalıştığı Erbacher - Kolb firmasını satın alan, Hanau Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcılığı yapan Nevşehirli iş adamımız Salih Taşdirek’i başarılarından dolayı kutluyorum." dedi.

Ziyaret sonrası www.fibhaber.com a açıklamada bulunan Nevşehirli gururumuz Salih Taşdirek, Şirketimize gelip bizi ziyaret ettikleri için TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na çok teşekkür ediyorum. Bu nazik ziyaretleriyle bizleri onurlandırmıştır. Yine Ankara'da TOBB‘ ye davetlerinden çok memnun oldum.Bu vesile ile FİB Haber'den, Nevşehirli olması ile gurur duyduğumuz NTSO Başkanımız M.Arif Parmaksız'a, NTB Başkanımız İbrahim Salaş'a ve tüm Nevşehirli hemşehrilerimize selamlarımı ve sevgilerimi sunuyorum.“ dedi.

Almanya'nın Frankfurt kentinde Anahtar, kilit ve güvenlik sistemleri üzerine faaliyet gösteren Nevşehirli değerli hemşehrimiz Salih Taşdirek'e iş hayatında başarılar dliyoruz.