TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, NTSO ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte gittikleri İskenderun’da İlk olarak Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ettiler. 

Ardından, Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle İskenderun Protokolü ile birlikte İskenderun Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle andıklarını söyleyen Hisarcıklıoğlu, törene katılanlarla sohbet etti.​

Parmaksız, Hisarcıklıoğlu'nu İskenderun'da Yalnız Bırakmadı...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) tarafından fahri doktora unvanı verildi. NTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, bu anlamlı günde Hisarcıklıoğlu'nun yalnız bırakmadı.

İSTE’nin 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Töreni’nde aynı zamanda TOBB ETÜ (Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi) Mütevelli Heyeti Başkanı ve Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Yönetim Kurulu Başkanı olan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, öğrencilere “Girişimcilik ve İnovasyon” başlıklı ilk dersi verdi.

Merkez Kampüsteki Barbaros Hayrettin Konferans Salonu’ndaki (Mavi Salon) törene TOBB Başkanı Hisarcıkoğlu’nun yanısıra, NTSO ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Hatay Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Şuzan Şahin, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, iş dünyasının önemli isimleri, akademisyenler ve eğitim camiası katıldı.

Törenin ardından Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’nın müşterek olarak düzenlediği istişare toplantısına katıldılar.